در این مقاله می خوانیم:
درمان بیماری های عفونی با آویشن
زنجبیل و خواص بی نظیر آن
پیشگیری از سرطان با زردچوبه
زعفران طلای سرخ ادویه جات
درمان مشکلات گوارشی با زیره
با دارچین از آایمر جلوگیری کنید
درمان دیابت با سماق
ادویه جات و عطر و بوی خاص هر یک از آنها جزئی جدایی ناپذیر از آشپزی است. ادویه جات نه تنها طعم دلپذیری به خوراک می بخشند، بلکه هر یک از آنها با ذرات رنگی خود زینت بخش ظاهر غذای شما نیز خواهند بود.
اما افزودن طعم و رنگ، تنها خاصیت استفاده از ادویه جات نیست. ادویه ها، در واقع پودر خشک شده گیاهان دارویی هستند و با افزودن آنها به غذا و نوشیدنی می توان از خواص دارویی آنها نیز بهره برد. برخی از انواع ادویه خاصیت درمان کنندگی دارند. در این مقاله به تعدادی از این ادویه های دارویی اشاره کرده و خواص آن را بر می شماریم.
آویشن از زمان های گذشته، با عطر و بوی بی نظیرش علاوه بر غذاها و خوراکی ها در بسیاری از محصولات دارویی و بهداشتی نیز به کار می رفته است.
زنجبیل یکی از ادویه جات پرکاربردی است که در اکثر خانه ها پیدا میشود. ریشه زنجبیل طعم تند و بوی بی نظیری دارد. اما خواص دارویی بسیار زیاد نیز از جمله فواید مصرف زنجبیل است.
دم کرده زنجبیل به همراه آب لیمو ترش تازه و عسل، ترکیبی عالی برای بهبود سرماخوردگی و باز کردن مجاری تنفسی است. مصرف دم کرده زنجبیل می تواند آبریزش بینی و عطسه های ناشی از آلرژی را کاهش دهد.
زنجبیل دارای خاصیت ضد درد و ضد التهاب است. اگر عضلات شما به دلیل کشیدگی یا فشار دچار درد و گرفتگی شده است، کافی است با چند قطره روغن زنجبیل ناحیه دردناک را ماساژ دهید. همچنین مصرف دم کرده زنجبیل در روزهای اول عادت ماهانه می تواند درد و ناراحتی ناشی از آن را بهبود دهد.
بر اساس آموزه های طب اسلامی مصرف روزانه زنجبیل و عسل باعث بهبود عملکرد مغز و حافظه خواهد شد.
مصرف زنجبیل به صورت چاشنی غذا، همراه با ماست، یا به صورت دم کرده، تأثیر مثبتی روی دستگاه گوارش دارد. این گیاه می تواند باعث بهبود سوء هاضمه، حالت تهوع، نفخ و دل درد شود. خاصیت ضد تهوع گیاه زنجبیل برای خانم های باردار بسیار جذاب است اما پیش از مصرف زنجبیل، حتما باید نظر پزشک متخصص را جویا شوید.
زنجبیل گیاهی با مزاج گرم و خشک است و مصرف آن متابولیسم یا سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد. با مصرف زنجبیل و افزایش سوخت و ساز بدن اضافه وزن خود را از دست خواهید داد و علاوه بر این از خاصیت پاکسازی آن نیز بهره مند خواهید شد.
زردچوبه با رنگ زرد و طعم آشنایش یکی از ادویه های دارویی است که در اکثر غذاهای ایرانی استفاده می شود. ترکیب زیست فعال موجود در زردچوبه کورکومین نام دارد و دارای خواص بسیاری است:
زعفران، از ارزشمندترین ادویه های دارویی جهان بوده و ازدیرباز به عنوان چاشنی دسرهای سنتی در کشورمان به کار می رفته است.
زیره سیاه ادویه مورد استفاده آشپزهای حرفه ای در تهیه انواع پلوی ایرانی است. اما این گیاه معطر علاوه بر افزودن بوی خوش به غذا، خواص دارویی فراوانی نیز دارد:
دارچین نیز از ادویه های دارویی و سنتی ایران محسوب می شود و در بسیاری از غذاها و دسرها کاربرد دارد.
- بر اساس طب اسلامی دارچین، باعث بهبود جریان گردش خون شده و رگ ها را باز می کند. همچنین خاصیت آرامش بخش و ضد اضطراب نیز دارد و ضعف را از بین میبرد.
- دارچین با داشتن ترکیباتی همچون سینامیک الدئید و اپیکاتچین مانع از بروز آایمر شده و مغز را تقویت می کند.
سماق با رنگ سرخ و طعم ترشش، از ادویه های آشنایی است که اکثر اوقات از آن به عنوان طعم دهنده به کباب استفاده می شود. اما این ادویه دارویی خواص بی نظیری برای سلامتی بدن دارد که به آن اشاره می کنیم:
فروشگاه اینترنتی بوبارد، این امکان را به شما می دهد که بدون نیاز به حضور در فروشگاه و از طریق اینترنتی، بهترین و مرغوب ترین ادویه جات را سفارش داده و در نشانی مورد نظر خود تحویل بگیرید.
فروشگاه بوبارد با سال ها تجربه در فروش و پخش ادویه جات به سراسر ایران، به شما اطمینان می دهد که محصولات موجود در این فروشگاه با کیفیت بسیار عالی به مشتریان گرامی ارائه می شوند.
چنانچه فروشنده گیاهان و ادویه جات هستند، می توانید برای خرید عمده ادویه جات نیز از طریق وب سایت بوبارد اقدام نمایید.
در صورتی که قصد خرید عمده ادویه را دارید، ابتدا یک نمونه از محصول مورد نظر برای تست به صورت رایگان برای شما ارسال خواهد شد.
درباره این سایت